Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Transport og levering i Oslo

Transport og levering i Oslo

For å sikre en sunn bunnlinje er det viktig å holde transportkostnadene lave, og mange bedrifter er derfor avhengige av transportselskap for å frakte sine produkter over hele Norge. Det er noen viktige faktorer å vurdere for slik transport I Oslo, enten du er en privatperson som søker rimelige transporttjenester i Oslo eller din virksomhet vurderer kostnader og fordeler ved å sette over transporten til andre.

Totalopplevelse – Et transportselskap som har bevist gjennom årene at det har god service og høy tilfredshet blant kunder vil sannsynligvis også levere de samme resultatene til deg. Transportfirma skal ikke bare ha en godt resonnement, de bør også ha erfaring med å levere i ditt område for å sikre rask leveranse.

Bransjeerfaring – Transportselskapet du velger bør ha kunnskap om bransjens toppmoderne praksiser, teknologi og transporttjenester. Ditt valg om å hyre andre til å dekke dine transportbehov bør frigjøre ledelsen i bedriften ditt til å kunne fokusere på andre viktige aktiviteter og oppgaver, og både som privatkunde og forretningskunde ønsker du trygghet om at dine transportbehov blir oppfylt.

Tilpasset dine behov – Du vil fort stå ovenfor et dilemma dersom du har behov for å frakte store varer men har valgt et transportfirma som kun har biler egnet for levering av dokumenter. Dette vil være sløsing med verdifull tid og ressurser. Du trenger et firma som har fleksibilitet til å møte dine skiftende krav – både store og små. Dine spesifikke behov bør være av høy prioritet for transportselskapet. Hver bedrift eller enkeltperson er unikt, og en generell tilnærming for alle kunder vil være ineffektivt, ubeleilig og ofte kostbart.

Rask leveranse – Ekspresslevering er en etterspurt transporttjeneste. Kunder har blitt vant til leveranser i løpet av en til to dager, men normen utvikler seg til levering i løpet av samme dag. Finn transport- og leveringsalternativ i Oslo som kan tilby dette til din bedrift, så du kan holde tritt med konkurransen din.

AEX Transport AS er det beste valget for transporttjenester i Oslo

Hos AEX Transport AS kommer alltid kundens behov først. Med mange års erfaring kan vi garantere at våre kunder, både private og kommersielle, vil motta service av høy kvalitet. Vår kunnskap kombinert med våre dokumenterte leveringsruter sørger for trygg, sikker og rask levering hvor som helst i landet. Vi følger markedstrender og utvikler oss kontinuerlig for å møte kundenes behov. Vi har biler, lastebiler, personell og teknologi som sikrer oss fleksibiliteten til å møte dine behov for rask levering av varer av
enhver størrelse. Våre dedikerte, erfarne og profesjonelle medarbeidere vil strebe for å alltid gi den beste tilpassede kundeopplevelsen mulig.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon eller en uforpliktende samtale om våre tjenester for private og bedrifter. Du kan nå oss ved å sende e-post til bestilling@aex.no, ringe oss på telefonnummer 66 90 30 60 eller besøke våre lokaler i Strøket 8, 1383 Asker.

SISTE ARTIKLER
to top

opp