Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Postruter

Priseksempel

Leveranse av:Inntil 15kg

Lokalitet:Asker Sentrum

Leveres til:Asker Sentrum

Prisoverslag:Fra 110 kr eks. MVA
(gjelder kun 1 mann)

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

For alle dine transportbehov – også håndtering av postruter

Bedrifter og privatpersoner bruker mye tid på å levere og hente egen post eller post til andre. Vi har stor forståelse for at dette er verdifull tid som helst skulle vært benyttet til andre ting enn å håndtere post og postruter. Post kan være svært verdifull så det er ikke bare å sette det over til hvem som helst. AEX Transport AS er en tilbyder av tjenester for postruter som du kan stole på.

Du kan være sikker på at din post vil være i trygge hender, da vi har svært kompetente, seriøse og profesjonelle sjåfører som med stor yrkesstolthet utfører alle sine oppdrag. Sjåførene våre er opptatt av å skape komfortable og optimale forhold for kundene våre, og vi har derfor høy tillit til dem.

Vi tilbyr fast transport av varer i Oslo og omegn internt eller til postkontor. Vi henter og/eller leverer post til og fra postkontor, i tillegg til at vi koordinerer leveranse av varer gjennom netthandel og postordre. Vi tilbyr denne tjenesten for postruter til både privatpersoner og næringsdrivende, og som kunde hos oss vil du møte profesjonelle og ansvarsfulle ansatte og sjåfører. Vi har gode kommunikasjonssystemer på plass mellom kunde, kontor og sjåfør – slik at du alltid vil ha full oversikt over og sporing av din leveranse.

Ikke bruk unødvendig tid på oppgaver som vi enkelt, effektivt og sikkert kan hjelpe deg med. Ta kontakt med oss i dag for flere detaljer om vår tjeneste for postruter og la oss hjelpe deg med å finne den løsningen som fungerer best for deg.

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp