Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Rutekjøring

Priseksempel

Leveranse av:Inntil 15kg

Lokalitet:Slependen

Leveres til:Asker Sentrum

Prisoverslag:Fra 110 kr eks. MVA

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

Velg pålitelig rutekjøring hos oss for din transport i Norge

Hos AEX Transport AS finner du tjenester som muliggjør alle dine behov for transport i Norge. Det gjelder også for rutekjøring. Vi tilbyr frakt av varer på forhåndsdefinerte ruter, som innebærer henting og levering i rutenett med opptil flere mulige daglige leveringer på samme lokasjon i Norge. Slike forhåndsbestemte ruter gir oss den nødvendige tiden vi trenger til å planlegge transporten og fordele aktivitetene til hver budbil. For å planlegge transportservice benytter vi stadig oppdaterte og planlagte ruter, samt et system for varsling og kommunikasjon ut mot budbilene.

Du vil oppleve at vi er svært fleksible og kan tilby behovstilpasset transport rundt om i Norge. Vi har varebiler med og uten løftelem, lastebiler med løftelem og selvsagt tilhengere. Vi garanterer levering samme dag som bestilling i området Drammen til Oslo. Vi har da hentetid fra klokken 05:00. Skulle det være behov for et hasteoppdrag vil vi også kunne være behjelpelige med å koordinere ekspresslevering.

Kostnadene er heller ikke noe du trenge å være urolig for. Vi har svært konkurransedyktige priser, og vil kunne gi deg et tilpasset tilbud.

AEX Transport AS garanterer rask gjennomføring av din ordre. Med sikker frakt av varer og utprøvde ruter møter vi markedets etterspørsel og unike ønsker. De viktigste fordelene med våre tjenester er gunstige betingelser for bestilling, transportservice av høy kvalitet, fleksibilitet og dedikerte medarbeidere. Vi tilbyr transport i Norge til både private og næring, så ta kontakt med oss i dag.

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp