Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

VIP / Express distanse

Priseksempel

Leveranse av:Inntil 15kg utenfor
VIP-området

Lokalitet:Oslo

Leveres til:Sandefjord

Prisoverslag:Fra 20kr/km kr eks. MVA

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

Når din forsendelse må leveres raskt over lengre distanser, er nettopp Express Distanse det du trenger

AEX Transport AS tilbyr tjenesten Express Distanse når du har hasteoppdrag som må leveres over lengre distanser. Forsendelsen din vil kunne fraktes til destinasjoner i Norge eller i Europa på kilometersats.

For ditt hasteoppdrag kan vi tilby direktekjøring. Det vil si en ekspresslevering hvor en sjåfør sendes direkte ut på oppdrag rett etter du har gjennomført din bestilling. Dette gjelder innad i både Norge og Europa, utenfor kjerneområdet og rutenettet Drammen – Lillestrøm. Så det spiller ingen rolle om du har en leveranse som må til Tromsø eller til Italia, vi ordner ekspressleveringen for deg.

Bestillinger av ekspresslevering har blitt mer og mer populært blant våre kunder, med leveranser både til næring og private. Derfor har vi alltid nødvendig type kjøretøy og personell til å utføre hver unike ordre. Vi har varebiler med og uten løftelem, lastebiler med løftelem og selvsagt tilhengere.

Vi tilbyr også de mest optimale forholdene for frakt med levering av laster innenfor et bestemt tidspunkt eller til bestemte tider. Vi garanterer oppmøte og/eller levering innen rimelig tid og står parate til å håndtere kritiske leveranser.

Ekspresslevering har i mange år vært etterspurt på markedet for servicetransport. Fordelen med ekspresslevering er ikke bare hurtig levering, men det at du vet at profesjonelle håndterer alle utfordringer rundt logistikken. Vi sikrer rask leveranse fra A til B og alt det innebærer, må det være transport via ferjer, fortollinger og uforutsette hendelser underveis.

Dersom du tar kontakt med oss i dag vil du oppdage at vi er svært fleksible og kan tilby behovstilpassede tilbud. Vi sørger for at din forsendelse når fram – uansett hvor og når.

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp