Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Hva du kan forvente av leverandører av ekspresstjenester

Hva du kan forvente av leverandører av ekspresstjenester

Ekspressleveranse har blitt en svært utbredt tjeneste i transportindustrien med flere tilbydere og økende antall kunder som krever leveranse samme dag. Tid er samtidig ikke den eneste faktoren du bør ha i tankene når du velger transportfirma.

En ekspresstjeneste garanterer rask dør-til-dør leveranse av varer og pakker. Du får informasjon om forsendelsesprosessen fra henting av varen til levering på endelig adresse, i tillegg til leveringsbekreftelse. Dersom varene dine må passere landegrenser vil transportfirmaet ordne alt fra tollklarering til betaling av påkrevde skatter og avgifter.

Av mange fordeler ved bruk av ekspressleveranse er dette noen utvalgte:

 • Forbedret kundeopplevelse
  En vesentlig og uhyre viktig faktor for salg og kundelojalitet er nettopp kundeopplevelsen. Om kundene dine får leveranse samme dag som et alternativ vil det skape et positivt kundeforhold, i tillegg til å kunne tiltrekke nye kunder. Du gir kundene dine muligheten til å enkelt planlegge leveringen av kjøpte produkter vel vitende om at disse vil ankomme snarlig.
 • Bedre omdømmeDersom du benytter deg av
  Dersom du benytter deg av et transportfirma som har raske og pålitelige tjenester vil kundene dine fort se at din bedrift er til å stole på. Det er stor sannsynlighet for at du vil få positive kundeomtalelser.
 • Kostnadsbesparende
  Transportfirma med ekspressleveranse vet hvilke ruter som er mest optimale for dine leveranser. De har også teknologien og utstyret til å holde kostnadene nede når det haster.
 • Konkurransefordel
  Å tilby ekspressleveranse når dine konkurrenter ikke gjør det samme vil gi deg et fortrinn på markedet. Dette er en fordel som forbedrer både salgsposisjonen og bunnlinjen din, og vil bidra til vekst.
 • Høyere sikkerhet og lavere risiko
  Sender du pakker og varer på vanlig måte må disse ofte via en rekke terminaler og knutepunkt, noe som øker risikoen for skade og tap. Ekspressleveranser, på den andre siden, blir gjerne direkte hentet og levert av transportfirmaet.
 • Den immaterielle fordelen
  Ved å benytte deg av et erfarent transportfirma for dine ekspressleveranser slipper du å uroe deg for at noe vil gå galt underveis i prosessen. Vel vitende om at dine leveranser er i trygge hender kan du og dine ansatte isteden fokusere på drift og vekst av bedriften.

Benytt Asker Expressen til dine ekspressleveranser

Når «så fort som mulig» ikke er kjapt nok er Asker Expressen redningen. Vi tilbyr rask og kostnadseffektiv leveranse av pakker og varer i Oslo og på Østlandet. Med over 25 år i industrien har vi utviklet dokumenterte ruter for effektive og raske leveringer, og våre budbiler og lastebiler sikrer deg som kunde de mest optimale transportalternativ. Vår flåte, ruter og tjenester er under stadig oppdatering og utvikling i tråd med teknologi og kunders endrende behov. Du kan benytte deg av våre tjenester både til privat og bedrift.

Ta kontakt for mer informasjon om våre ekspresstjenester eller for å bestille en ekspresslevering. Du kan sende en e-post til bestilling@aex.no, ta en telefon til 66 90 30 60 eller besøke oss i Strøket 8, 1383 Asker.

 

SISTE ARTIKLER
to top

opp