Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Internasjonale pakkeleveranser

Internasjonale pakkeleveranser

For å nå et berede publikum kan selgere tilby internasjonal leveranse. Dette defineres helt enkelt som leveranse av pakker fra et land til et annet, og det finnes en rekke ulike transportfirmaer med en slik tjeneste. Det er dermed helt essensielt å finne det firmaet som vil være en lønnsom affære og ikke en kostbar lærepenge.

Hva du bør se etter når du velger et internasjonalt transportfirma

Utenlandske leveranser vil gjerne være noe dyrere enn de lokale ettersom det er en mer omfattende og ressurskrevende prosess. Fordelen ved å benytte tredjeparter for internasjonale leveranser er at disse har kunnskap og erfaring som vil spare deg for både tid og penger. De kjenner til dokumentasjonskrav og ulike avgifter og tollsatser for produktene du sender. Logistikktjenestene til transportfirmaer brukes også til å planlegge og overse forsendelsen fra opprinnelses- til leveringssted, slik at unødvendige og dyre forsinkelser unngås.

Det er å forvente at pakker du sender internasjonalt vil håndteres ved ulike knutepunkter. Benytter du deg av et velkjent transportfirma med internasjonal ekspertise er det mindre sannsynlig at du vil oppleve skade på eller tap av leveranser. Slike firma kan også hjelpe deg med innpakningen for å sikre trygg frakt av dine leveranser og mindre stress og bekymringer for deg.

Skal du først sende en leveranse ønsker du et transportfirma som benytter seg av den metoden som best passer dine behov, om det så er standard, prioritet eller ekspresslevering. For et internasjonalt transportfirma er det absolutt en fordel å være stort nok til å kunne industrien inn og ut, men samtidig så lite at det kan tilpasse dine behov som privatkunde.

Kundeservice er også svært viktig for en vellykket og tilfredsstillende opplevelse for deg som kunde. Velg derfor et firma som har pakkesporing og et support team som kan være behjelpelig ved ulike spørsmål.

Det rette transportfirmaet for dine internasjonale leveranser

Asker Expressen har konsekvent vært ledende innen private og kommersielle transporttjenester, både for lokal levering i Norge og pakkelevering over landegrensene. Med over 25 års erfaring vet vi nøyaktig hvordan vi effektivt og raskt får sendt pakkene dine til rette destinasjon. Ved hjelp av vår dokumenterte internasjonale logistikktjeneste garanterer vi våre kunder de mest optimale leveringsalternativene. Vi er kundeorienterte og fleksible i vår streben etter å møte hver enkelt kundes behov – uansett om det er pakker til privat, kommersielt, innland eller utland.

Ønsker du mer informasjon om internasjonale leveransetjenester eller rett og slett å komme i gang med å sende en pakke? Kontakt oss i dag på e-post bestilling@aex.no, telefon 66 90 30 60 eller besøk oss på kontoret i Strøket 8, 1383 Asker.

to top

opp