Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Pallekjøring

Priseksempel

Leveranse av:Inntil halv pall, 99kg

Lokalitet:Slependen

Leveres til:Asker Sentrum

Prisoverslag:Fra 300 kr eks. MVA

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

Pallekjøring gjennom oss betyr billig transport for deg

Det er ingen enkel sak for verken privatpersoner eller næringsdrivende å skulle transportere paller om man ikke har de nødvendige kjøretøyene. Paller tar stor plass og er tung og vanskelig last. Det betyr at de fleste vil måtte innhente hjelp til pallekjøringen – og det er sjelden snakk om billig transport. Hos AEX Transport AS finner du derimot løsningen, og det til en rimelig pris.

Vi har tilgjengelig fleksible skapbiler som er tilpasset ulike behov. Har du ikke den største lasten vil det kanskje være nok med en skapbil som tar 8 paller (19 m3). Har du større last, har vi større biler. Skapbiler som tar hele 16 paller (42 m3) finnes også hos oss. Det er samtidig mulig med tyngre oppdrag, som da gjennomføres av våre erfarne samarbeidspartnere. Om du skulle ha dårlig tid har du også mulighet til å bestille ekspresslevering med lastebil.

Du kan være sikker på at din last vil være i trygge hender, da vi har svært kompetente og profesjonelle sjåfører som behandler alt gods med stor varsomhet. Vi har også gode kommunikasjonssystemer på plass mellom kunde, kontor og sjåfør – slik at du alltid vil ha full oversikt over lokaliteten til dine paller.

AEX Transport AS leverer både til privat og næring, og vi oppfordrer deg til å ta kontakt med oss i dag for å se hvilke muligheter som passer best for deg. Overlat oppdraget til oss – så får du både billig transport og profesjonell service.

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp