Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Hvordan finne det beste og rimeligste transportfirmaet for deg

Hvordan finne det beste og rimeligste transportfirmaet for deg

Bedrifter har i lang tid benyttet seg av transportfirma for flytting og levering av pakker og varer. Dette er svært kostnadsbesparende ettersom slike transportfirma har spesialisert seg på det som kreves for å sikre rask og effektiv leveranse. For å kunne tilby rimelige transporttjenester til enkeltindivider har flere transportfirmaer nå utvidet sin målgruppe til å også inkludere privatmarkedet.

Et erfarent transportfirma innehar kunnskapen som trengs for en rask, effektiv og sikker leveranse av kommersiell frakt. Når disse transportfirmaene også tilbyr rimelige transporttjenester til privatmarkedet betyr det penger spart for deg. I motsetning til bedriftskunder er det som privatkunde ikke like lett å vite hva du skal se etter hos en tilbyder av transporttjenester. Her er derfor noen spørsmål du bør stille når du vurderer rimelige transportalternativer:

 1. Hvor lenge har transportfirmaet vært i drift?
  Transportindustrien har, som de fleste industrier, sin andel av såkalte døgnfluer og useriøse aktører. Slike transportfirmaer forblir heldigvis ikke operative lenge, men det understreker hvor viktig det er å velge et firma med lang fartstid.
 2. Hvor høyt volum av privatleveranse kan firmaet håndtere?
  Det finnes mange tilbydere av transporttjenester til privatmarkedet som velger å prioriterer bedriftskunder. Dette er ikke den typen firma du ønsker å gjøre transaksjoner med. Du bør se etter et transportfirma som behandler deg som privatkunde med respekt, verdighet og yter den samme gode servicen som for bedrifter.
 3. Hvordan behandler firmaet kundene sine?
  For mange kunder er kundeopplevelsen like viktig som selve tjenesten. Det å ha kun ett kontaktpunkt vil spare deg for tid og stress, så spør derfor om kundeservice. Vurder også firmaets kundelojalitet. Har firmaet langsiktige kunder demonstrerer det pålitelighet og stabilitet.
 4. Hvor lang tid vil leveranse av pakker ta?
  Leveringstid vil variere hos ulike transportfirmaer, og de gode firmaene har utviklet dokumenterte transportruter og rutiner for optimal leveringstid. Dersom du har behov for ekspresslevering bør du spør om det tilbys levering samme dag eller prioritetsleveranse.

Asker Expressen er valget for deg som ønsker rimelig leveranse til privatmarkedet

Asker Expressen er et ledende transportfirma i Oslo og på Østlandet. Vi er rimelige uten at det går ut over servicen, og med dokumenterte ruter og raske kjøretøy sikrer vi deg som kunde de mest optimale og kostnadseffektive transportalternativene. Som kunde vil du også oppleve at vi er et transportfirma som holder seg oppdatert og som er i stadig utvikling. Vi gjør vårt ytterste for å kunne møte hver kundes transportbehov, og som privatkunde er du garantert de samme sikre og kostnadseffektive tjenestene som bedriftskunder. Det vil si høykvalitets møbellevering, ekspressleveranse, rutekjøring og budkjøring. Vårt firma er stort nok til å kunne møte alle dine behov for private forsendelser, men samtidig «lite» nok til å kunne gi deg personlig service.

Ta kontakt i dag for mer informasjon om våre rimelige transportleveranser eller for å bestille levering av dine pakker. Du kan sende en mail til bestilling@aex.no, ringe på 66 90 30 60 eller besøke kontoret vårt i Strøket 8, 1383 Asker.

SISTE ARTIKLER
to top

opp