Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Budkjøring

Priseksempel

Leveranse av:Inntil 15kg

Lokalitet:Slependen

Leveres til:Asker Sentrum

Prisoverslag:Fra 120 kr eks. MVA

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

Rask og sikker budtransport når du trenger det

Har du eller bedriften varer eller pakker som må leveres, men sliter med nok tid eller kapasitet til å få det unnagjort? Har dere kommet til et punkt hvor det er på tide å finne andre løsninger for administreringen av leveranser? Mangler dere kanskje også nødvendig kjøretøy for å kunne gjennomføre transporten? Da er budtransport løsningen. Uansett hva du har behov for å få transportert kan vi ordne budkjøringen for deg.

Budbiltjenesten er kjernen i vårt transportfirma. Vi tilbyr de beste leveringsbetingelser i tid og fleksibilitet til næring, og hver budbil og lastebil gjennomgår regelmessig og grundig vedlikehold. Budbilsjåførene våre er opptatt av å skape komfortable og optimale forhold for kundene våre, og vi har derfor høy tillit til dem. Du kan senke skuldrene dine når du overlater budtransporten til oss – vi henter og leverer godset til avtalt tid og i original stand.

Hos AEX Transport AS er vi svært fleksible og vil kunne tilby behovstilpasset transport. Vi har varebiler med og uten løftelem, lastebiler med løftelem og selvsagt tilhengere. Selve budtjenesten vil gjennomføres etter behov innen 2-4 timer lokalt. Det vil si at godset da vil være både hentet og levert til mottaker. Skulle det være behov for et hasteoppdrag vil vi også kunne være behjelpelige med å koordinere ekspresslevering. Vi er et firma med høy kapasitet og beredskap, spesielt i kjerneområdet Drammen – Oslo. Vi har også daglig utenbyskjøring til deler av Østlandet og samarbeidspartnere som tar oppdrag i resten av landet.

Ta kontakt med oss i dag for mer informasjon om vår budtjeneste og prisoverslag. Våre sjåfører står klare til å håndtere nettopp din leveranse!

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp