Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Møbellevering

Priseksempel

Leveranse av:Vaskemaskin

Lokalitet:Slependen

Leveres til:Asker Sentrum

Prisoverslag:Fra 400 kr eks. MVA
(gjelder kun 1 mann)

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

Når du har behov for møbellevering, stiller vi opp mannsterke!

AEX Transport AS tilbyr transport og frakt av møbler på valgte ruter, både til privatpersoner og til bedrifter. For møbellevering og andre leveringer med behov for bæreassistanse, dekker vi store områder med vår servicetransport på faste ruter. Ved frakt av møbler og annet i kjerneområdet Oslo – Drammen og omegn kan vi stille med ytterligere to personer for lasting og lossing.

Som en del av vår møbellevering kan du stole på at vi kan transportere det meste du skulle ha behov for å frakte. Sikkerhet er høyt prioritert hos oss, og vi har derfor alltid et sikkerhetsfokus ved frakt av varer i alle størrelser. Vi stiller opp for levering av møbler, hvitevarer, elektronikk, kjøkken, materialer og andre varer. Vi tar imot det meste av oppdrag, så fremt det ikke er orgel eller piano. Vi kan hente fra butikk, lager, eller andre steder hvor møbelet måtte befinne seg.

Du vil oppleve at vi er svært fleksible og kan tilby behovstilpasset møbellevering rundt om i Norge. Vi har varebiler med og uten løftelem, lastebiler med løftelem og selvsagt tilhengere. Vi garanterer levering samme dag som bestilling i området Drammen til Oslo. Skulle det være behov for et hasteoppdrag for møbellevering vil vi også kunne være behjelpelige med å koordinere ekspressleveranse.

Du lurer kanskje på hva møbellevering vil komme på. Vi har derfor laget et enkelt priseksempel:

Og betalingen kunne ikke vært enklere – du kan rett og slett Vippse oss!

Med mangeårig erfaring i transportsektoren kan vi garantere våre kunder servicetransport av høy kvalitet, samt komfortable og praktiske forhold for utførelse og bestilling av møbellevering. Ta kontakt i dag for å bestille leveringen du er ute etter.

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp