Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

VIP / Expresslevering

Priseksempel

Leveranse av:Inntil 15kg innenfor
VIP-området

Lokalitet:Slependen

Leveres til:Asker Sentrum

Prisoverslag:Fra 320 kr eks. MVA

BESTILL OPPDRAG (KUNDE)
Postnummersøk

Med vår ekspresslevering kommer din leveranse alltid fram i tide

Når det virkelig brenner er hastetransport det siste du ønsker å styre med på egenhånd. Du trenger da noen som kan hive seg rundt og sørge for at leveransen når mottakeren i tide på veldig kort varsel. Hos AEX Transport AS står vi klare nettopp til å ta imot din bestilling av ekspresslevering, slik at du kan senke skuldrene dine.

Bestillinger av ekspresslevering har blitt mer og mer populært blant våre kunder, med leveranser både til næring og private. Derfor har vi alltid nødvendig type kjøretøy og personell til å utføre hver unike ordre. Vi har varebiler med og uten løftelem, lastebiler med løftelem og selvsagt tilhengere.

For ditt hasteoppdrag kan vi tilby direktekjøring. Det vil si en ekspresslevering hvor en sjåfør sendes direkte ut på oppdrag rett etter du har gjennomført din bestilling.

Vi tilbyr også de mest optimale forholdene for frakt med levering av laster innenfor et bestemt tidspunkt eller til bestemte tider. Vi garanterer oppmøte og/eller levering innen rimelig tid og står parate til å håndtere kritiske leveranser.

Ekspresslevering har i mange år vært etterspurt i markedet innen servicetransport. Fordelen med ekspresslevering er hurtig levering på forhåndsbestemte ruter. Ta kontakt med oss i dag for å sikre din ekspresslevering. AEX Transport AS er et budfirma med nærmere 30 års erfaring innen servicetransport, slik at du med stor trygghet kan sette over din leveranse til oss.

img

HVORFOR VELGE ASKER EKSPRESSEN?

Lang erfaring
Med nærmere 30 år i bransjen er du garantert tjenester av topp kvalitet.
Kundeorientert
Kunden står i fokus og vi kan behovstilpasse alle dine leveranser.
Rask og punktlig
Høy kapasitet og god beredskap gjør at bestillinger leveres kjapt og til avtalt tid.
Pålitelig og trygg
Profesjonelle ansatte og god transportforsikring sikrer dine leveranser.
to top

opp