Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Reduser fraktkostnadene for dine forsendelser

Reduser fraktkostnadene for dine forsendelser

Fraktutgifter kan utgjøre over 25% av en bedrifts driftskostnader, og det er en utfordring for mange entreprenører å finne de rimeligste fraktalternativene. For å gjøre situasjonen enda mer komplisert stiller kunder nå større krav til leveringstid. Økte forsendelseskostnader kan hindre bedriftens vekst eller tvinge deg til å gjøre nedskjæringer for å redusere utgiftsposten. Hvordan kan du så løse floken med å tilby rimelig leveranse mens du samtidig reduserer leveringstiden?

Hvordan du kan senke fraktkostnadene

Uansett om du er privatperson, en lokal bedrift eller et globalt selskap er det flere måter du kan håndtere fraktkostnadene på.

Aller først bør du bestemme deg for riktig strategi. Måten du sender varene på må reflektere forventingene til kundene dine. Butikker har kanskje bestemte tidspunkt for leveranse eller behov for levering uansett vær eller helligdager. Burde du kanskje også tilby ekspresslevering? Transportfirmaer tilbyr ofte fastsatte priser, noe som standardiserer prosessen og gjør det enklere å holde styr på kostnadene og holde disse nede. Er det mulig for transportfirmaet å tilby en fast pris uansett størrelse på kundens bestilling? Dette er noe som vil kunne motivere kunder til å handle mer.

Et annet tips er å redusere de publiserte fraktkostnadene ved å justere prisen på varene. Persepsjon er nøkkelen her. Du øker kostnadene på varene dine ved å inkludere noe av frakten og fjerner samtidig den publiserte fraktkostnaden. Dette blir da ansett som «gratis» frakt av kunden. Selv om kostnaden totalt sett er den samme vil kunden føle at det er et bedre kjøp.

Husk også at leveransekostnader vil differensiere for paller sammenliknet med mindre leveranser. Konsolider eller slå sammen forsendelser for å spare på kostnader og redusere antall knutepunkter. Siden fraktskade vanligvis skjer ved terminaler vil færre stopp også beskytte lasten.

Helt til slutt bør du ha i tankene at regionale transportfirma kan være kostnadsbesparende. Ikke bare kjenner lokale firma de mest optimale rutene, men de har også oversikt over avgifter, tollsatser og de beste leveringsalternativene. Sett av tid til å gjøre undersøkelser for å finne et lokalt transportfirma som kan hjelpe bedriften din.

Asker Expressen er det rette valget om du er på utkikk etter rimelige transportløsninger

Kjernevirksomheten til Asker Expressen er kostnadseffektiv levering av pakker i Oslo og på Østlandet. Med over 25 års erfaring har Asker Expressen konsekvent vært ledende lokalt innen private og kommersielle transporttjenester. Trenger du kjapp leveranse kan vi garantere rask og effektiv transport av pakkene til endelig destinasjon. Vi kan til og med tilby levering samme dag dersom frakten bestilles tidlig morgenen. Asker Expressen er både kundeorientert og fleksibel, og streber etter å møte hver enkelt kundes private eller kommersielle forsendelsesbehov.

Ta kontakt i dag for mer informasjon om våre rimelige transporttjenester for privatmarkedet og bedrifter eller for å sende en pakke. Send en e-post til bestilling@aex.no, ring oss på 66 90 30 60 eller besøk kontoret vårt i Strøket 8, 1383 Asker.

SISTE ARTIKLER
to top

opp