Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Tjenester for logistikk i Oslo

Tjenester for logistikk i Oslo

Transport innebærer frakten av varer fra sted A til sted B. Dette inkluderer forsendelse av råvarer til produsenter og levering av ferdige produkter til kunden. Det betyr lite hvor fantastisk produktet ditt er om du ikke klarer å levere det raskt og effektivt – og det er der logistikk kommer inn i bildet.

Logistikk defineres som prosessen med å planlegge, implementere og kontrollere prosedyrer for effektiv og kostnadseffektiv godstransport, og er noe du ikke kommer unna når du må må flytte på mennesker
eller varer. Mange selskap tilbyr såkalte logistikk-tjenester, og du lurer kanskje på både hva som inngår i slike tjenester og hvorfor det er en god ide å hyre et selskap som forstår transportlogistikk.

Selv om både transport og logistikk innebærer håndtering av varer fra ett sted til et annet, innbefatter logistikk tilleggsfunksjoner. Logistikk omhandler alle de ulike aspekter av oppbevaring, transport, katalogisering, håndtering og emballering av varer. Det inkluderer planleggingsruter, bruk av riktig transport for å sikre levering og styring av prosedyrer for alt fra henting til levering. Et selskap som bruker begrepet logistikk på sin nettside eller i markedsføringmaterialet skiller mellom vanlig transport og mer spesialiserte tjenester.

Når du bestiller tjenester for logistikk vil fagfolk analysere virksomheten din og vurdere hva beste rute for transportbehovet er, samt hvilke alternativer som vil være mest kostnadseffektive. Logistikk-selskapet tar på seg alle elementer av leveringen – fra hva du trenger til når og hvordan du trenger det. Det er i deres beste interesse å gjøre transporten så billig som mulig, slik at de får fortjeneste på tjenesten de tilbyr. Dette betyr at de vil være tilgjengelige på forespørsel, levere raskt og gi deg best mulig pris.

Enten du har en engangslevering eller et kontinuerlig behov vil det være en stor fordel å sette over ansvaret for leveringen til en ekspert. Profesjonelle logistikk-selskap kan tilby mye mer enn kun leveranse, som for eksempel programvare og integrerte tjenester. Det kan for eksempel være
transportstyringssystem og tjenester for å håndtere regler og forskrifter, behandle krav, velge riktige transportmetoder og kontrollkostnader. Du reduserer med andre ord byrden og sparer tid – og innen transport er tid absolutt penger.

AEX Transport AS er det logiske valget

Med mange års erfaring har vi den kunnskapen som kreves for å levere tjenester innen logistikk av høy kvalitet. Vi følger også bransjens trender og utvikler oss kontinuerlig for å møte kundenes behov. Våre
utprøvde, forhåndsplanlagte leveringsruter sørger for trygg, sikker og rask levering hvor som helst i landet. Vi har biler, lastebiler, personell og teknologi som gir den fleksibiliteten som kreves for å møte behovet for effektiv levering av varer av enhver størrelse. La våre profesjonelle og dedikerte medarbeidere fokusere på de komplekse detaljene for din transportlogistikk – slik atu du isteden kan fokusere på strategier for å fremme dine bedriftsmål.

For mer informasjon om våre tjenester innen logistikk, ta kontakt i dag! Du kan sende e-post til bestilling@aex.no, ringe oss på telefonnummer 66 90 30 60, eller svippe innom kontoret vårt i Strøket 8,1383 Asker.

SISTE ARTIKLER
to top

opp