Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Ekspresslevering

Ekspresslevering

I dagens konstant bevegende samfunn har behovet for pålitelige, raske og bekymringsløse tjenester for levering blitt helt essensielt. Som kunde har du mange ulike valg når det gjelder pakkelevering, hvorav posttjenester kanskje ikke er blant de beste alternativene. Ekspresslevering er derimot en tjeneste som virkelig utgjør en stor forskjell, og vi vil nedenfor ta en nærmere titt på noen av grunnene til at du burde benytte deg av et slikt alternativ.

Ekspresslevering utgjør en forskjell

Det finnes en rekke fordeler med å bruke kurer-tjenester framfor andre former for leveranse, uansett om du driver et selskap, er en uavhengig entreprenør eller kun ønsker å få sendt avgårde en takkegave. Noen av fordelene er blant annet at det er:

Beleilig – Du trenger verken stille deg i kø på postkontoret eller prøve å finne ut av åpningstider. Mange kurérfirma kan hente og levere hele døgnet hver eneste dag, inkludert kvelder, helger og helligdager. De frakter med andre ord dine leveranser når andre leverandører ikke kan eller ikke vil.

Raskt – Ettersom kjernevirksomheten til kurérfirma er leveranse vet de også hvordan det er best
å planlegge og velge ut de beste rutene, og har dermed muligheten til raskt å få transportert en hastepakke til andre siden av byen. Vanligvis kan en slik leverandør levere raskere og med mindre kostnad enn du vil kunne ved å løpe ut døren for å utføre ærendet selv. Det sparer deg med andre ord for mye tid.

Rimelig – Når leveringstiden ikke er et problem kan ulike standard leveringsalternativ være
billigere. Du vil imidlertid se en forskjell dersom leveringen må skje så snart som mulig eller vil trenge spesiell håndtering. Det vil da gjerne være mer kostnadseffektivt med en ekspresskurer. Vekt er vanligvis ikke en faktor heller i slike tilfeller, ettersom de fleste kurérfirma tar betalt per kilometer eller har en fastpris. Det holder dermed prisene lave uavhengig av varens størrelse eller vekt.

Pålitelig – Selskap som tilbyr standardmetoder for leveranse håndterer mange pakker som skal videretransporteres til en rekke ulike destinasjoner. Når du benytter deg av en budtjeneste får du personlig service og et firma som tar ansvar, slik at du er garantert en rask og sikker levering av dine varer. Kurérfirma har vanligvis et dedikert kundeserviceteam som står parat til å svare på eventuelle spørsmål du måtte ha om leveransen.

God avkastning på investering for bedrifter – Framfor å inneha en egen flåte av budbiler og lastebiler kan virksomheten din sette bort slike oppgaver til budfirma etter behov. Dette gjør at dine ansatte isteden kan fokusere på viktigere arbeidsoppgaver som sikrer bedriftens inntekter og ikke lenger bekymre seg over leveranser.

AEX Transport AS er det fornuftige valget

Hos AEX Transport AS tilbyr vi rask transport av varer i Oslo og omegn til både private og kommersielle kunder. Med vår omfattende flåte av kjøretøy har vi muligheten til å tilpasse levering etter dine spesifikke behov. Vi tilbyr levering samme dag via lastebil for bestillinger plassert tidlig om morgenen, og levering innen 3 timer for ordre som leveres via budbil. Spar tid og penger ved å sette over dine ekspressleveringer i Oslo til oss.

Om du ønsker mer informasjon om vår ekspresslevering eller rett og slett ønsker å gjennomføre en bestilling, ta kontakt i dag. Vårt dedikerte kundeservice står klart til å motta e-post på bestilling@aex.no, telefonsamtaler på nummer 66 90 30 60 og besøk på vårt kontoret i Strøket 8,1383 Asker.

SISTE ARTIKLER
to top

opp