Send oppdraget digitalt rett inn i vårt transportsystem.

Leveranse av pakker i Norge

Leveranse av pakker i Norge

Kjært barn har mange navn, og leveranse av pakker blir gjerne kalt ulike ting. Noen eksempler er servicetransport, budkjøring eller rett og slett pakkeleveranse. Det som er felles for alle navnene er selve
betydningen av pakkeleveranse, som regnes som frakt av containere, pakker og verdifull post som enkeltforsendelser. Enten du sender pakker privat eller kommersielt i Norge, er det to sider av det å sende pakker – én for de som sender pakken og én for de som mottar den. Det er viktig at du finner en
pakkeleverandør som forstår dine behov og som kan optimalisere begge sidene av leveransen for å kunne sende pakkene så billig som mulig.

Hva du må være på utkikk etter hos en pakkeleverandør

Enten du er en privatperson eller et internasjonalt selskap er det noen viktige spørsmål å klarere med leverandører for å sikre at de kan levere pakkene dine som ønsket:

Har de den nødvendige erfaringen for å kunne utføre oppdraget korrekt? Er denne erfaringen tilknyttet dine behov for leveransen? Er leverandøren pålitelig?

Kan de tilpasse seg når dine behov vokser? Vil du måtte endre leverandørselskap etter hvert som dine behov endres? Du trenger et selskap som er stort nok til å håndtere dine leveranser men samtidig lite nok til å bry seg om at leveransen blir gjennomført riktig.

Holder de seg oppdatert på teknologiske- og industristrender for å forbedre driften og kundeservice? Fleksibilitet, innovasjon og forpliktelser overfor deg som kunde gir et
pakkeleverandørselskap muligheten til å tilby den mest kostnadseffektive, kvalitetssikrede og effektive servicen.

Er leveransetiden gunstig? Kunder ønsker å få sine varer lynrask. For kun ti år siden var konseptet med levering samme dag nesten ikke-eksisterende. I dag har leveranse av varer samme dag som bestilling utviklet se til å bli selve normen, og leverandøren du velger må kunne tilby dette alternativet.

Reflekterer prisen de reelle kostnadene? Rimelighet er viktig, men selve prisen i seg selv er
ikke nødvendigvis den beste måten å sammenligne selskap på. Pakkeleverandører som benytter seg av effektiv logistikk sparer deg gjerne for tid og penger med et lavere oppstarttilbud. Pass på å velge en pakkeleverandør som inkluderer kvalitet i prisen.

AEX Transport AS er det rette valget

Selve kjernevirksomhet til AEX Transport AS er kostnadseffektiv levering av pakker i Oslo og andre deler av Øst-Norge. Ved å ta kontakt med oss vil du oppdage hvorfor AEX Transport AS konsekvent har vært
den ledende lokale tilbyderen av privat og kommersiell transport. Med nærmere 30 års erfaring vet vi hvordan du effektivt og raskt kan få levert pakkene dine til riktig destinasjon – med levering samme dag dersom frakten bestilles tidlig på morgenen. Med forhåndsdefinerte ruter og raske budbiler gir vi våre kunder de mest optimale leveringsalternativene. Våre biler, ruter og tjenester oppdateres og utvikles etter hvert som teknologien og kundenes behov endres. Vi er kundeorienterte og fleksible og streber etter å møte hver enkelt kundes behov enten det er privat eller kommersielt.

For mer informasjon om privat eller kommersiell pakkelevering, eller for å sette opp en bestilling, kontakt oss i dag via e-post på bestilling@aex.no, telefon på 66 90 30 60 eller kom innom vårt kontor i Strøket 8, 1383 Asker.

SISTE ARTIKLER
to top

opp